To do or not

Relax and ..

Voor: Probeer ervoor te zorgen, dat je niet gehaast aankomt; vertraag je pas en haal vast wat dieper adem. En glimlach. Als er dingen zijn waar ik rekening mee zou moeten houden, laat je me die dan van te voren even weten? Ik denk dan aan: zwangerschap, blessures of een aandoening. Doe ook vast je mobieltje uit..of laat ‘m lekker thuis 

Na: Plan als het kan, het eerste uur helemaal niets na de massage zodat je optimaal kunt nagenieten. Drink ook voldoende water of kruidenthee na je sessie, zodat je de losgemasseerde afvalstoffen je lichaam uit kunt laten stromen. Wie weet heb je wel zin om ergens lekker op een terrasje te zitten met een fijn boek om op die manier lekker na te genieten 

Hallo, leuk dat je mijn site bezoekt.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *