Kinder- en tienermassages

Kinderen die regelmatig gemasseerd worden kunnen beter leren, groeien en slapen. Zo blijkt uit de praktijk en uit wetenschappelijk onderzoek. Maar wie heeft onderzoek nodig als je ziet dat je kind zich beter kan concentreren, samenwerken en minder snel boos wordt?

Door op jonge leeftijd je kind te masseren of laten masseren vergroot je zijn zelfbewustzijn, leert je kind zijn lichaam beter kennen en waarderen. Het geeft je kind zelfvertrouwen en kan gemakkelijker met spanning omgaan. Dor de aanmaak van het knuffelhormoon (oxytocine) voelt je kind zich na een massage heerlijk ontspannen!

Wie gunt dit zijn kind nu niet? Kom eens langs voor een kindermassage en ervaar wat deze massage voor jou kind kan betekenen! Of leer zelf je kind masseren tijdens een workshop.

Hallo, leuk dat je mijn site bezoekt.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *