Jouw balans opmaken

De herfst is een tijd waarin het gaat over een combinatie van kracht en inkeer in jezelf. Je maakt jezelf gereed voor de winter, een seizoen van vernieuwing. In de herfst maak je je balans op. En wat is nu lekkerder dan dit doen met een massage waarin heerlijke essentiële oliën worden gebruikt om je lichaam te ondersteunen tijdens dit proces van de balans opmaken.

Jouw balans opmaken

Je mag loslaten wat je niet meer dient en tegelijkertijd verzamelen wat je hebt opgebouwd. Jouw balans opmaken. De organen die bij de herfst (element Metaal volgens de Chinese filosofie) horen zijn de Longen en Dikke Darm. Je hebt vast wel eens mensen horen zeggen, ga lekker wandelen en adem een frisse wind in. De Longen halen frisse energie uit de lucht en verspreiden deze in je lichaam. De Dikke Darm ruimt op en voert af wat niet meer nodig is. Lichamelijk wordt het dus prima voor je geregeld, de beweging van opnemen en afvoeren (loslaten). Zit je lekker in je vel? Dan werken deze processen goed samen. Hetgeen je loslaat maakt ruimte voor iets nieuws. Is dit niet het geval? Kom eens langs voor een heerlijke massage met hete stenen en essentiële oliën.

Hallo, leuk dat je mijn site bezoekt.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *