Over mij

 Hallo lief mens,

Bijzonder om elkaar hier op mijn website IKKI Massage te ontmoeten.

Ik zal mijzelf eerst even voorstellen. Mijn naam is Ilse Karsdorp. Een tijd geleden werkte ik drie dagen in de week, was ik bevallen mijn derde (nu alweer 4 jaar oud) kindje, probeerde ik mijn master studie af te ronden, runde ik ons huishouden, plande afspraakjes met vriendinnen, probeerde te sporten, gezond te eten en quality time met mijn lief in te plannen en nog zoveel meer! Dat hield ik een tijdje vol, maar toen iemand aan mijn vroeg hoe het met mij ging..begon ik te huilen; mijn keerpunt. Ik kon maar een ding doen en dat was het rustiger aandoen. En dat heeft mij meer gebracht dan ik verwachtte!

Rust is geen verloren tijd!

Ilse Karsdorp- IKKI Massage
Ilse Karsdorp- IKKI Massage

Niet iedereen krijgt een burnout en verandert drastisch zijn leven. Ik wel en stap voor stap realiseer ik mijn dromen. Ik deel graag mijn ervaringen, lessen en tips die jouw kunnen helpen op je eigen pad, voor je eigen lichaam of dat van je partner of kinderen. We hebben namelijk allemaal bagage dat we meedragen en deze emoties heb je opgeslagen in je spieren, al dan niet bewust.

Ik nodig je tijdens de massage uit om te voelen en ervaren hoe het met je gaat. Om te ontdekken wat er is, in het hier en nu, in het moment. Ik gebruik als ondersteuning pure essentiële oliën die je laten ontspannen, een energetische werking hebben en je huid doen stralen!

En geloof mij, een massage is geen overbodige luxe dat geld kost. Als zelfbewuste vrouw heb ik geleerd dat een gezond lichaam je gedachten tot rust brengt en dat je je fitter en energieker voelt. Je bent minder vatbaar voor ziektes, positiever en je hebt minder last van stress. Met liefdevolle aandacht, laat ik jou tijdens mijn massages ontsnappen uit de hectiek van alledag en leid ik je naar een moment van ontspanning en rust. Een moment voor jezelf waar je jezelf even kan opladen om er weer tegenaan te gaan!

Maak een afspraak via 06- 38 42 98 46 (appje) of mail naar info@ikki-massage.nl.

Ik hoop je snel te ontmoeten in real life!